Még több látnivaló Győr-Moson-Sopron megyéből

Így kerestem: szórakozás, sport

Vogue Lounge & Music Cafe, Győr

Győr - A belváros szívében lévő Vogue napszaktól függően kávézó, bár, klub és lounge is egyben. A közelmúltban teljesen átalakított Vogue Lounge & Music Cafe egy nagy űrt töltött be Győrben, főként ami a 30 év felettiek szórakozási lehetőségeit illeti.

Wakeboard pálya, Ikrény

Wakeboard pálya, Ikrény

Ikrény - Évek óta az egyik legjobb magyarországi wakeboard pálya az ikrényi, amely, nem csak egyszerűen megfelel az elvárásoknak, de méltó helye lehet bármely hazai vagy nemzetközi versenynek is.

Club Vertigo

Győr és környékének talán legnagyobb és legkorszerűbb szórakozóhelye.

Bahnhof Egyetemi Vigadó

Bahnhof Egyetemi Vigadó

Győr - A Bahnhof győri Egyetemi Vigadó 2002 februárjában nyitott meg.

Bridge, Győr

Bridge, Győr

Győr - A Mosoni-Duna győr-révfalui partszakasza melletti volt BM csónakház, a mai Bridge épületének kezelője 2007. decemberétől a győri egyetem lett.

Club Bacardi

Győr - Karibi hangulat, kultúrált környezet és konga show. Folyamatos kedvezményekkel várják a szórakozni vágyókat a Club Bacardiba.

Mamma Mia, Győr

Péntekenként és szombatonként felcsendülnek az igazi slágerek.

Matáv-Club

Matáv-Club

Győr - Minden pénteken és szombaton házibuli hangulatú Karaokee-party várja vendégeket a Matáv-Clubban, ahol több ezer magyar és külföldi előadó dalai közül, professzionális technika mellett énekelheted kedvenc slágered!

Darius Music Club

Darius Music Club

A club célja, a vendégek szórakozásának biztosítása hangulatos helyen.

ETO Park, Győr

ETO Park, Győr

23.000 m2 üzlethelyiség és 5.500 m2 iroda található az impozáns épületben.

Zátonyi strand

Zátonyi strand

Dunaszigeten, pontosabban Doborgazszigeten található a zátonyi strand A Zátonyi-Duna nyaranta sok vendéget vonz.

Városi fedett uszoda, Győr

Győr - Győr sportigazgatósága számos létesítményt üzemeltet, melyek közül a Vízisportcentrum uszodája a legismertebb és leglátogatottabb a városban.

Adyvárosi Sportcentrum, Győr

Győr - A városban az Adyvárosi Sportcentrumot a legtöbben Graboplast-csarnokként ismerik, pedig a nyolcvanas évek elején megépített, sportpadlóval fedett küzdőterű sátoros csarnok mellett, a világítással ellátott bitumenes kézilabdapálya, valamint a Barátság Park is ide tartozik.

Gokartmánia, Győrzámoly

Gokartmánia, Győrzámoly

Győrzámoly - Magyarország legnagyobb teremgokart pályájáját Győrzámolyon speciálisan erre a technikai sportra alakították ki.

Győri Vízisport SE

Győr - Győr a vízek városa. Nem biztos, hogy ebből következne, hogy Győr a kajak-kenu sport egyik magyarországi központja, mégis így van. Így lett, hosszú évek alatt.

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győr - A Magvassy Mihály Sportcsarnokot 1976-ban adták át, Győr város második legnagyobb befogadóképességű fedett kulturális és sportlétesítménye, 2500 néző befogadására alkalmas. Itt lép pályára hétről-hétre a Győri ETO KC férfi, -és az Audi ETO KC női kézilabda csapata.

MKB Aréna, Sopron

MKB Aréna, Sopron

Sopron - A soroni Sportcentrum, az MKB Aréna 1987-ben nyitotta meg kapuit. Kezdetben a Soproni SE férfi és a Soproni Postás női kosárlabda csapata játszott a csarnokban, 1993 őszétől már a GYSEV is. A "nagyokon"kívül itt edzenek az utánpótlás és amatőr kosárlabda csapatok.

DAC-stadion, Győr

DAC-stadion, Győr

Győr - A nádorvárosi labdarúgó klubot 1912-ben alapították. A csapat 1979-ig az Erzsébet ligeti pályán játszotta a mérkőzéseit, ám innen el kellett költöznie a mai Petz Aladár Kórház területének bővítése miatt. A jelenlegi stadiont 1978-ban kezdték építeni, majd két évvel később fejezték be.